http://stoofperen.nl/wp-content/uploads/2014/09/bg2.jpg

>



Waarschijnlijk ken jij ook wel een Toffe Peer in jouw omgeving?

Wij willen je culinair verrassen met recepten van echte Hollandse stoofperen.

Heb jij een tof recept, wat je met ons wil delen, stuur het dan met foto naar ons toe!

Iedere maand verloten we onder de deelnemers een Toffe Peer shirt.

'

Crostini’s met MonChou, stoofpeer en asperges

Crostini’s met MonChou, stoofpeer en asperges

Ingrediënten:

rustiek stokbrood (bijv. B’rustiek flute)

extra vierge olijfolie

zout

 

Garnering:

2 bakjes MonChou zacht & luchtig (200 g)

100 g aspergetips

100 g koelverse stoofperen, in plakjes gesneden

verse bieslook

rasp van 1 citroen

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200⁰C. boven-/onderwarmte (heteluchtoven 180⁰C.). Snijd het brood in sneetjes en leg deze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en wat zout en bak laat 10 tot 12 minuten goudbruin kleuren.

Snijd de onderkant van de aspergetips af. Kook de asperges in een pan met een bodempje water en zout in ongeveer 3 minuten gaar.

Snijd de bieslook grof en meng in een kom met de MonChou en de citroenrasp.

Smeer het Monchou-mengsel op de crostini’s en beleg de helft met de aspergetips en de andere helft met de in partjes gesneden stoofpeertjes.

Stoofperen.nl is een intitatief van
Ranfru Stoofperen
Nijverheidsstraat 9, 3291 CH Strijen

T. 078 674 5933
E. info@ranfru.nl
www.ranfru.nl

KvK: 24450148
BTW: NL8202.77.137.B01
Certificaat: GlobalG.A.P.

Top