http://stoofperen.nl/wp-content/uploads/2014/09/bg2.jpg

>Waarschijnlijk ken jij ook wel een Toffe Peer in jouw omgeving?

Wij willen je culinair verrassen met recepten van echte Hollandse stoofperen.

Heb jij een tof recept, wat je met ons wil delen, stuur het dan met foto naar ons toe!

Iedere maand verloten we onder de deelnemers een Toffe Peer shirt.

'

Informatie voor de Professional

stoofperen-professional-chef

 

Zorgmenu

Oudere consumenten genieten van de smaak van stoofperen. Het brengt prettige smaakherinneringen naar boven. Daarnaast zijn verse stoofperen (geen blikperen) ook gezond en passen bijvoorbeeld prima in een calorie-beperkt dieet en zijn geschikt als een volwaardig vers fruit alternatief.

Verse serveerklare stoofperen worden aangeboden in gastronormverpakkingen in 5 kg emmers.Voor de kleinschalige zorg en woonvormen worden handige 800 grams emmerverpakkingen aangeboden.

 

Horeca menu

De meeste koks zoeken in het najaar de smaakvolle combinatie op met en wild. Maar de stoofpeer is erg veelzijdig en laat zich prima inzetten als voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht, taart of dessert.

Over het algemeen pakt men direct de Gieser Wildeman terwijl juist ook de St. Rémy een heel eigen en verfijnde smaak biedt.

De gedreven kok bereidt stoofperen het liefst zelf door deze te schillen en te stoven. En dat terwijl er steeds meer kwalitatieve, serveerklare stoofperenproducten beschikbaar zijn waar de vakman nog zijn eigen smaaksignatuur aan kan geven. Stoofperen zien we steeds vaker terug op maaltijd of dessert buffetten.

 

Grootkeuken

In de moderne kant –en – klare Hollandse maaltijd mogen echte stoofperen niet ontbreken. Maar de stoofpeer is erg veelzijdig en laat zich prima inzetten als voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht, taart of dessert.

Deze kant en klare hele stoofperen, stoofperenpartjes, -blokjes of saus zijn in hoge kwaliteit als halffabrikaat leverbaar in diverse grootverpakkingen. Voor inspiratie kijk op recepten >

Stoofperen.nl is een intitatief van
Ranfru Stoofperen
Nijverheidsstraat 9, 3291 CH Strijen

T. 078 674 5933
E. info@ranfru.nl
www.ranfru.nl

KvK: 24450148
BTW: NL8202.77.137.B01
Certificaat: GlobalG.A.P.

Top